Σεφταλιές
Αποτελείται από μικρά μπιφτέκια , φτιαγμένα από αρνίσιο ή χοιρινό κιμά.
![]() |
| Σεφταλιά |
Κουτέπια
![]() |
| Κουτέπια |
Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους μας ντολμαδάκια , με τη μόνη διαφορά ότι η γέυση του λεμονιού και του κύμινου είναι πιο έντονη.
Κολοκάσι
![]() |
| Κολοκάσι |
Αποτελείται από ντομάτα , κρεμμύδι , σέλινο , αρνί ή κοτόπουλο και γίνεται στην κατσαρόλα γιαχνί.
Αφέλια
![]() |
| Αφέλια |
Μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά στην κατσαρόλα και αποτελείται από χοιρινό κρέας.
Καραόλοι
![]() |
| Καραόλοι |
Καραόλοι είναι τα σαλιγκάρια και φτιάχνονται γιαχνί στην κατσαρόλι.
Κούπες
![]() |
| Κούπες |
Ένα ιδιαίτερο πιάτο , μιας και φτιάχνεται από πλιγούρι.
Ραβιόλες
![]() |
| Ραβιόλες |
Είναι ένα κυπριακό πιάτο ζυμαρικών που γεμίζεται με χαλούμι και βράζεται μέσα σε ζωμό κότας.
Σοφία Κ Έ τάξη







Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.